Προσλήψεις 3.610 ανέργων στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού θα περιλαμβάνει η 2η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την δεύτερη φάση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας το οποίο θα υλοποιηθεί σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις.

anergoi-oaed

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ήδη έχει καθυστερήσει σημαντικά αφού δεν είχε προβλεφθεί από την Διοίκηση του Οργανισμού ότι πρέπει να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα της πρώτης προκήρυξης για να εκδοθεί η δεύτερη προκήρυξη. (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο για τον ΟΑΕΔ)

Το πρώτο «πακέτο» από αυτές τις 20.385 προσλήψεις, που είναι έτοιμο, αφορά σε 2.821 θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού και άλλες 789 θέσεις για τον τομέα του Τουρισμού.

Οι προσλήψεις ανά επίπεδο εκπαίδευσης κατανέμονται ως εξής:

  • 720 Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
  • 467 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
  • 1.828 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • 557 Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Σε επίπεδο ειδικότητας, οι περισσότερες θέσεις θα αφορούν σε προσωπικό γενικών καθηκόντων, όπως φύλακες αρχαιολογικών χώρων, συντηρητές έργων, οδηγοί, ενώ υπάρχουν και οι ειδικότητες που αφορούν σε εξειδικευμένο προσωπικό.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/anergoi-oaed.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/anergoi-oaed-300x300.jpgpsaxnodouleiaΔημόσιος τομέαςΆνεργοι,Θέσεις Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προσλήψεις
Προσλήψεις 3.610 ανέργων στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού θα περιλαμβάνει η 2η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την δεύτερη φάση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας το οποίο θα υλοποιηθεί σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις. Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ήδη έχει καθυστερήσει σημαντικά αφού δεν είχε προβλεφθεί από την Διοίκηση του Οργανισμού...

Σχολιάστε