Επανέρχονται στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ανά τη χώρα 421 υπαλλήλοι εκπαιδευτικής κατηγορίας ΥΕ των ειδικοτήτων Καθαριστριών, Καθαριστριών Τελωνείων, Προσωπικού Καθαριότητας ΓΧΚ (Γενικό Χημείο του Κράτους) και Καθαριστριών Δημοσιονομικού, που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα το 2013 ή απολύθηκαν.

θεσεις εργασιας

Πρόκειται για προσωπικό που υπηρετούσε σε οργανικές ή προσωρινές θέσεις προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) μερικής απασχόλησης, οι οποίες καταργήθηκαν προ διετίας με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Πρόκειται για 359 θέσεις στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (κυρίως ΔΟΥ και τελωνεία), 3 θέσεις στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Υπουργείου Οικονομικών, 13 θέσεις στις υπηρεσίες Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, 29 θέσεις Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας, 2 θέσεις στις υπηρεσίες Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής, 12 θέσεις στις υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, 2 θέσεις στις υπηρεσίες που υπάγονται απευθείας στον υπουργό Οικονομικών και μία θέση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Καθήκοντα και σε υπηρεσίες εντός της ίδιας πόλης

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι υπάλληλοι θα ασκούν παράλληλα καθήκοντα, εκτός από την υπηρεσία τοποθέτησής τους, και σε υπηρεσίες εντός της ίδιας πόλης ή του ίδιου νησιού, ανάλογα με τις έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες για την καθαριότητα των κτιρίων. Σημειώνεται ότι οι ανάγκες αυτές θα διαπιστώνονται από την οικεία δεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού η οποία θα καθορίσει και τη σχετική διαδικασία.

Στην ίδια υπουργική απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης και οι ανπληρωτές υπουργοί Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη και κ. Δημήτρης Μάρδας υπάρχει πρόβλεψη και για 58 υπαλλήλους που μεταφέρθηκαν αυτοδίκαια σε προσωποπαγείς θέσεις προσωπικού ειδικότητας (ΥΕ) επιμελητών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης, με αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών του 2014 (Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος) και καταργούνται αυτοδικαίως με την αποχώρησή τους από την υπηρεσία.

Αυτοί θα απασχολούνται στο εξής με πλήρη απασχόληση και οι θέσεις μετατρέπονται σε ισάριθμες προσωποπαγείς της ειδικότητας ΥΕ επιμελητών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

[block]1[/block]

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/θεσεις-εργασιας.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/θεσεις-εργασιας-300x300.jpgpsaxnodouleiaΔημόσιος τομέαςΘέσεις Εργασίας,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Επανέρχονται στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ανά τη χώρα 421 υπαλλήλοι εκπαιδευτικής κατηγορίας ΥΕ των ειδικοτήτων Καθαριστριών, Καθαριστριών Τελωνείων, Προσωπικού Καθαριότητας ΓΧΚ (Γενικό Χημείο του Κράτους) και Καθαριστριών Δημοσιονομικού, που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα το 2013 ή απολύθηκαν. Πρόκειται για προσωπικό που υπηρετούσε σε οργανικές ή προσωρινές θέσεις προσωπικού, με...

Σχολιάστε