Στην πρόσληψη 455 ατόμων στα 13 υποκαταστήματα που θα ανοίξουν στις αντίστοιχες Περιφέρειες της χώρας θα προχωρήσει η Ανθρώπων Τράπεζα (Human Bank).

logo-human-bank-front

Η νέα τράπεζα, που πρόκειται να λειτουργήσει σε λίγους μήνες, έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία συγκέντρωσης βιογραφικών από υποψηφίους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και είναι: λογιστές, δικηγόροι, απόφοιτοι οικονομικών και τραπεζοοικονομικών πανεπιστημίων, πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, απόφοιτοι σχολών Marketing κ.ά.

Υπολογίζεται να προσληφθούν περί τα 35 άτομα για το κάθε υποκατάστημα, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους εργαζόμενους AMEA (για τις διοικητικές θέσεις και τις θέσεις μηχανογράφησης, λογιστηρίου και υπολογιστικών συστημάτων), καθώς και σε μακροχρόνια ανέργους και νέο επιστημονικό προσωπικό, που θα στελεχώσει τις οικονομικές και οικονομοτεχνικές θέσεις αλλά και τις θέσεις επιστημονικών συμβούλων εγκαταστάσεων και ανάπτυξης.

Η φόρμα υποβολής αιτήσεων είναι ανοικτή στη διεύθυνση http://myhumanbank.com

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/logo-human-bank-front.pnghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/logo-human-bank-front-300x300.pngpsaxnodouleiaΙδιωτικός τομέαςΘέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Στην πρόσληψη 455 ατόμων στα 13 υποκαταστήματα που θα ανοίξουν στις αντίστοιχες Περιφέρειες της χώρας θα προχωρήσει η Ανθρώπων Τράπεζα (Human Bank). Η νέα τράπεζα, που πρόκειται να λειτουργήσει σε λίγους μήνες, έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία συγκέντρωσης βιογραφικών από υποψηφίους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και είναι: λογιστές, δικηγόροι,...

Σχολιάστε