Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής- Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 48 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

 Ειδικότερα θα προσληφθούν 35 βρεφοκόμοι, 3 μάγειρες και 10 εργαζόμενοι στην καθαριότητα, που θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδικών σταθμών, από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 31 Ιουλίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι, που θα προσληφθούν με διαδικασία ΑΣΕΠ, θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στα γραφεία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Summary
Article Name
48 προσλήψεις στον δήμο Ηρακλείου
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/Δημοτικό-Βρεφοκομείο-Πατρών.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/Δημοτικό-Βρεφοκομείο-Πατρών-300x300.jpgpsaxnodouleiaΔημόσιος τομέαςΕποχιακής απασχόλησης,Θέσεις Εργασίας,Προκήρυξη
Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής- Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 48 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.  Ειδικότερα θα προσληφθούν 35 βρεφοκόμοι, 3 μάγειρες και 10 εργαζόμενοι στην καθαριότητα, που θα καλύψουν τις ανάγκες των...

Σχολιάστε