Την ελπίδα ότι θα βρεθούν τα λεφτά για την πρόσληψη 5000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών εξέφρασε ο Αριστείδης Μπαλτάς μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη.

αναπληρωτών εκπαιδευτικών
«Κάναμε κοινωνό τον κ. Σταθάκη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τους αναπληρωτές, του θέσαμε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά τις διαστάσεις του προβλήματος και ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση, ώστε όντως όλα τα σχολεία να αρχίσουν κανονικά, με τα ωράρια που υπάρχουν, όπως πάντα” ανέφερε ο υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Χασάπης.
Παράλληλα, τη Δευτέρα ο Μπαλτάς είχε δηλώσει στην ΕΡΤ 1 ότι το υπουργείο διαθέτει ήδη τα κονδύλια που χρειάζονται για την πρόσληψη 10.000 αναπληρωτών, μέσω ΕΣΠΑ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/αναπληρωτών-εκπαιδευτικών.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/αναπληρωτών-εκπαιδευτικών-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔήμοι,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Την ελπίδα ότι θα βρεθούν τα λεφτά για την πρόσληψη 5000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών εξέφρασε ο Αριστείδης Μπαλτάς μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη. «Κάναμε κοινωνό τον κ. Σταθάκη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τους αναπληρωτές, του θέσαμε όσο το δυνατόν πιο...

Σχολιάστε