Η ΔΕΗ με δύο προκηρύξεις ανακοινώνει την πρόσληψη 500 ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της σε Κοζάνη και Φλώρινα.

dei

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρώτη προκήρυξη, η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα (90) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Φλώρινας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

Σύμφωνα με τη δεύτερη προκήρυξη, η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων δέκα (410) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Κοζάνης.

Δείτε την δεύτερη προκήρυξη ΕΔΩ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/dei222.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/dei222-300x300.jpgpsaxnodouleiaΔημόσιος τομέαςΔΕΗ,Δημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Η ΔΕΗ με δύο προκηρύξεις ανακοινώνει την πρόσληψη 500 ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της σε Κοζάνη και Φλώρινα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρώτη προκήρυξη, η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα (90) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του...

Σχολιάστε