Η  προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στα δικαστήρια της χώρας βρίσκεται στο πιεστήριο του Εθνικού Τυπογραφείου

ergasiaka40

Η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου απεστάλη στο ΑΣΕΠ για να ακολουθήσει η διαδικασία της προκήρυξης των θέσεων σε ειδικότητες/κλάδους Γραμματέων,Πληροφορικής και Επιμελητών Δικαστηρίων όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών.

Δέκα από τις 690 θέσεις που αφορούν γραμματείς Δικαστηρίων θα καλυφθούν από επιτυχόντες παλαιότερου διαγωνισμού (2009) του ΑΣΕΠ.

Η κατανομή για τις προσλήψεις των δικαστικών υπαλλήλων για και την κάλυψη των αναγκών των Δικαστηρίων και Δικαστικών Υπηρεσιών της χώρας, ως εξής:

437 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Γραμματέων
45 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Γραμματέων
140 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Γραμματέων
34 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής
10 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής
24 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων

Παράλληλα σύμφωνα με την απόφαση, 10 θέσεις του κλάδου ΔΕ Γραμματέων θα πληρωθούν από επιτυχόντες του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την υπ’αρ.5223/23-1-2009 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης (τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 23).

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka40.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka40-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Προσλήψεις
Η  προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στα δικαστήρια της χώρας βρίσκεται στο πιεστήριο του Εθνικού Τυπογραφείου Η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου απεστάλη στο ΑΣΕΠ για να ακολουθήσει η διαδικασία της προκήρυξης των θέσεων σε ειδικότητες/κλάδους Γραμματέων,Πληροφορικής και Επιμελητών Δικαστηρίων όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών. Δέκα από τις 690 θέσεις που αφορούν...

Σχολιάστε