Εβδομήντα χιλιάδες αιτήσεις υποβλήθηκαν για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 690 θέσεις στα Νοσοκομεία, αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), επισημαίνοντας ότι “οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μία στις εκατό και όμως οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους πλήρωσαν 1 εκατ. ευρώ σε παράβολα (15 ευρώ έκαστος)”.

Προσλήψεις στην Υγεία

Τις δραματικές διαστάσεις της ανεργίας στον χώρο της υγείας αποτυπώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) με σαφή και λιτό τρόπο στη γλώσσα των αριθμών: 70.000 αιτήσεις καταχωρίστηκαν στο σύστημα του ΑΣΕΠ για 690 θέσεις στα δημόσια νοσοκομεία όπως είχαν οριστεί με την προκήρυξη 5Κ.

Οι πιθανότητες επιτυχίας για τους υποψηφίους επαγγελματίες υγείας είναι μία στις 1.000, ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν απέτρεψε τους ενδιαφερόμενους, αλλά τους οδήγησε σε μια…ξέφρενη διαδρομή στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ να προλάβουν να υποβάλλουν αίτηση.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,ΑΣΕΠ,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Εβδομήντα χιλιάδες αιτήσεις υποβλήθηκαν για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 690 θέσεις στα Νοσοκομεία, αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), επισημαίνοντας ότι “οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μία στις εκατό και όμως οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους πλήρωσαν 1 εκατ. ευρώ σε παράβολα (15 ευρώ έκαστος)”. Τις...

Σχολιάστε