Η CRI Group υπέγραψε νέες συμβάσεις με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) η αξία των οποίων υπολογίζεται να ανέλθει στα 11 εκατ. ευρώ ανά χρόνο για τα επόμενα 4 χρόνια.

CRI Group

Σε κοινοπραξία με τις εταιρίες ATOS και FUJITSU Technology Solutions, η CRI επιλέχθηκε ως μόνος πάροχος ενός ευρέως φάσματος υπηρεσιών Τεχνολογιών της Πληροφορικής (ΤΠ) από την ΕΥΕΔ (EUROPEAN UNION EXTERNAL ACTION SERVICES «EEAS”).

Η σύμβαση θα καλύπτει την ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων πληροφοριών που σχετίζονται με την διαχείριση εγγράφων, διαδικτυακού υλικού και γεωγραφικών δεδομένων, καθώς επίσης και τα εργαλεία ανάλυσης πληροφοριών και δεδομένων. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες θα παρέχονται στην πλειοψηφία τους στην έδρα της ΕΥΕΔ στις Βρυξέλλες.

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, η CRI αναζητεί να προσλάβει 76 άτομα για 45 διαφορετικές θέσεις εργασίας, όπως Java/J2EE Senior Developers, ColdFusion/PHP SeniorDevelopers, GIS Developers, Mobile Application Developers, Business Intelligence Experts, Project Managers.

Όλες οι αγγελίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας που έχουν έδρα την ΕΕ, βρίσκονται δημοσιευμένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cri-group.eu/en_US/jobs/european-institutions-job-openings.html.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο email: jobs@cri-group.eu.

[block]1[/block]

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/CRI-Group1.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/CRI-Group1-300x293.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΑγορά Εργασίας,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Η CRI Group υπέγραψε νέες συμβάσεις με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) η αξία των οποίων υπολογίζεται να ανέλθει στα 11 εκατ. ευρώ ανά χρόνο για τα επόμενα 4 χρόνια. Σε κοινοπραξία με τις εταιρίες ATOS και FUJITSU Technology Solutions, η CRI επιλέχθηκε ως μόνος πάροχος ενός ευρέως φάσματος...

Σχολιάστε