Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ανακοίνωσε νέες διδακτορικές ή μεταδιδακτορικές ερευνητικές υποτροφίες στον ιατρικό τομέα από δύο κληροδοτήματα.

ΙΚΥ-Ίδρυμα-Κρατικών-Υποτροφιών

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η χορήγηση τριών υποτροφιών για το εξωτερικό, σε άριστους πτυχιούχους ελληνικών ιατρικών σχολών για την εκπόνηση κλινικής έρευνας, μετά από επιλογή, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Λεωνίδας Νικολαΐδης». Κριτήρια επιλεξιμότητας αποτελούν ο βαθμός του βασικού πτυχίου (τουλάχιστον 8,5) και η οικονομική αδυναμία του υποψηφίου.

Επίσης ανακοινώθηκε η χορήγηση πέντε υποτροφιών για το εξωτερικό, έπειτα από επιλογή, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, ή για κλινική ή πειραματική έρευνα στο εξωτερικό, σε αντικείμενα που άπτονται του τομέα της ψυχιατρικής, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση».

H προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όλες τις υποτροφίες λήγει στις 22 Οκτωβρίου 2015.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/ΙΚΥ-Ίδρυμα-Κρατικών-Υποτροφιών.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/ΙΚΥ-Ίδρυμα-Κρατικών-Υποτροφιών-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,Ειδική ενίσχυση
Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ανακοίνωσε νέες διδακτορικές ή μεταδιδακτορικές ερευνητικές υποτροφίες στον ιατρικό τομέα από δύο κληροδοτήματα. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η χορήγηση τριών υποτροφιών για το εξωτερικό, σε άριστους πτυχιούχους ελληνικών ιατρικών σχολών για την εκπόνηση κλινικής έρευνας, μετά από επιλογή, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, από τα έσοδα του...

Σχολιάστε