Με δεκαπέντε μέρες καθυστέρηση θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαΐου – Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 23-24 Ιουλίου θα εκταμιευθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το σχετικό κονδύλι ύψους 110-115 εκατ. ευρώ προς τους λογαριασμούς του ΥΠΕΣ και από εκεί και στους δήμους, η οποίοι έχουν την ευθύνη της καταβολή των σχετικών ποσών στους δικαιούχους.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει 10 -15 μέρες, δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί έως το Δεκαπεντάυγουστο.

Σημειώνεται πως η καταβολή των εν λόγω επιδομάτων έπρεπε να είχε γίνει από το α’ δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Ωστόσο, αν και υπογράφτηκε η σχετική απόφαση από τον ΥΠΕΣ, κ. Νίκο Βούτση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω της ασφυκτικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η οικονομία και τα ταμεία του Δημοσίου λόγω της τραπεζικής αργίας που ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/Money-Euro1-1024x768.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/Money-Euro1-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔήμοι,Ειδική ενίσχυση,Επιδόματα
Με δεκαπέντε μέρες καθυστέρηση θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαΐου - Ιουνίου. Συγκεκριμένα, από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 23-24 Ιουλίου θα εκταμιευθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το σχετικό κονδύλι ύψους 110-115 εκατ. ευρώ προς τους λογαριασμούς του ΥΠΕΣ και από εκεί και στους δήμους, η οποίοι...

Σχολιάστε