Δικαίωμα ηλεκτρονικής εκτύπωσης του ενημερωτικού εντύπου για ασφαλιστικής ικανότητας, θα έχουν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr) και στην επιλογή «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΓΑ- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ».

επιδοματα ΟΓΑ

 Τονίζεται ότι το συγκεκριμένο έντυπο, δεν επέχει θέση βεβαίωσης και ουσιαστικά οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού, μπορούν να ενημερώνονται για την ισχύ και την διάρκεια της ασφαλιστικής τους ικανότητας.Τονίζεται ότι, για την πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή απαιτείται υποχρεωτικά η συμπλήρωση των τριών πεδίων με τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό Μητρώου ΟΓΑ και τον ΑΦΜ δικαιούχου, ενώ για το προστατευόμενο μέλος χωρίς ΑΦΜ, απαιτείται η συμπλήρωση ΑΜΚΑ του άμεσα ασφαλισμένου.
Μέσω της ίδιας εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα αποκλειστικά στους Ανταποκριτές του ΟΓΑ, να εκτυπώνουν βεβαίωση ασφαλιστικής ικανότητας, για τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Οργανισμού και για τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας τους.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka161.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka161-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔικαιώματα Εργαζομένων,ΟΓΑ
Δικαίωμα ηλεκτρονικής εκτύπωσης του ενημερωτικού εντύπου για ασφαλιστικής ικανότητας, θα έχουν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr) και στην επιλογή «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΓΑ- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ».  Τονίζεται ότι το συγκεκριμένο έντυπο, δεν επέχει θέση βεβαίωσης...
Summary
Article Name
Aσφαλιστική ικανότητα απο τον ΟΓΑ

Σχολιάστε