Πρόγραμμα για την επιδότηση επιχειρήσεων που δημιούργησαν 12.700 θέσεις εργασίας, αλλά και μέχρι πρότινος ανέργων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, προωθεί ο ΟΑΕΔ.

OAED

Εκδόθηκε η προδημοσίευση της πρόσκλησης του συγκεκριμένου προγράμματος που αφορά στην Ενίσχυση της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης.

Μέσω του προγράμματος πρόκειται να επιχορηγηθούν σε όλη την Επικράτεια 9.000 νέες θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου οι οποίες δημιουργήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2015 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2015 και 3.700 πρώην εγγεγραμμένοι άνεργοι, οι οποίοι δημιούργησαν τη δική τους επιχείρηση από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και την 31 Αυγούστου 2015.

Οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην σχετική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ η οποία θα ενεργοποιηθεί για αυτό τον σκοπό εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Νοεμβρίου (η ακριβής ημερομηνία θα ορίζεται στην τελική πρόσκληση). Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα εξεταστούν κατά προτεραιότητα, βάσει του χρόνου υποβολής της αίτησης. Η αξιολόγηση θα είναι άμεση και οι σχετικές εγκρίσεις θα συνεχιστούν μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.

[block]1[/block]

 

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/OAED.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/OAED-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Θέσεις Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προγράμματα,Προκήρυξη
Πρόγραμμα για την επιδότηση επιχειρήσεων που δημιούργησαν 12.700 θέσεις εργασίας, αλλά και μέχρι πρότινος ανέργων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, προωθεί ο ΟΑΕΔ. Εκδόθηκε η προδημοσίευση της πρόσκλησης του συγκεκριμένου προγράμματος που αφορά στην Ενίσχυση της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης. Μέσω του προγράμματος πρόκειται να επιχορηγηθούν σε όλη την Επικράτεια 9.000...

Σχολιάστε